Afbeelding

Zwemvereniging Beek en Donk zoekt versterking

Sport Sport

Beek en Donk - Zwemvereniging Beek en Donk is op zoek naar versterking van het bestuur én vrijwilligers. Wil jij graag meer betekenen voor de Zwemvereniging en het zwemonderwijs van vele jeugdige leden? Meld je dan aan.

Als bestuurslid of vrijwilliger bij de zwemvereniging maak je deel uit van een enthousiast team met verschillende achtergronden. De zwemvereniging, opgericht in 1971, is een actieve vereniging voor iedereen met zwemmen als hobby. Ze verzorgen met een team van enthousiaste trainers zwemlessen voor kinderen en op verzoek ook voor volwassenen. Ze zwemmen op donderdagavonden in het zwembad van Ezzys’s (voormalig de Drie Essen) in Beek en Donk.

In diverse werkgroepen wordt door betrokken leden actief invulling gegeven aan de vereniging in de vorm van activiteiten op en buiten de zwemavonden, zoals de lessen zelf, het diplomazwemmen, de clubkampioenschappen en de uitstapjes. Alles wordt gedaan door vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor een fijne, sportieve vereniging. Heb je interesse om als bestuurslid of vrijwilliger een steentje bij te dragen? Spreek ze dan aan op de donderdagavond of stuur een e-mail naar info@zwemverenigingbeekendonk.nl. Daarna kunnen ze je informeren over de mogelijkheden.

!