Afbeelding

Runnersclub Lieshout zoekt het hogerop

Sport Sport

Lieshout/Berg en Dal - Runnersclub Lieshout (RCL) is op zondag 6 maart naar de N70 route geweest. Deze gevarieerde route bevindt zich in de omgeving van Berg en Dal. De route kenmerkt zich door de 500 traptreden en de 375 hoogtemeters. Daarnaast lopen de renners in een prachtige omgeving met geweldige vergezichten. 

Runnersclub Lieshout houdt wel vaker trainingen op locatie naast hun reguliere trainingen op maandag, dinsdag en donderdag. Toch was het even geleden dat ze weg waren geweest. Het prachtige weer zorgde er dan ook voor dat de 13 leden enthousiast begonnen aan de route van 14 km. Een vijftal fanatiekelingen lukte het zelfs om de route twee keer te lopen. De spierpijn zal de leden laten weten dat ze hard gewerkt hebben. Zij danken de trainers voor de fysieke (en mentale) ondersteuning. Op naar de volgende route.

Mocht je interesse hebben in hardlopen of wandelen, sluit dan gerust aan voor een (proef)les bij RCL. Zij werken in verschillende niveaugroepen, een beginnersgroep en een wandelgroep. Neem contact op via bestuur@runnersclublieshout.nl. 

Afbeelding
Afbeelding
!