V.l.n.r: Secretaris Rik Sanders, Jubilaris Stefanie Martens - van Melick en voorzitter Bas van de Greef.
V.l.n.r: Secretaris Rik Sanders, Jubilaris Stefanie Martens - van Melick en voorzitter Bas van de Greef.

Jubilaris bij B.C. De Ganzeveer

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Bij badmintonclub De Ganzeveer heeft donderdag 10 maart de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaatsgevonden. 

Onder het genot van een drankje en een plak cake opende de voorzitter de vergadering. Er werden een aantal scherpe onderwerpen aangesneden waarover ook gestemd moest worden door de aanwezige leden. Rik Sanders, Luc Musters en Maarten van Geel hadden zich herkiesbaar gesteld voor hun rol in het bestuur. Zij zijn unaniem herkozen en gaan een nieuwe termijn in. Uiteindelijk werd overgegaan tot een belangrijk onderdeel. Stefanie Martens - van Melick werd in het zonnetje gezet en kreeg een bos bloemen en een geschenk omdat zij al 25 jaar bij de club is. Namens het bestuur van harte gefeliciteerd! 

Een jaarlijks terugkerend onderwerp tijdens de ALV is dat er altijd een persoon in het zonnetje gezet wordt als vrijwilliger van het jaar. Vaak is dit iemand die een hart voor de club heeft en zich altijd inzet. Dit keer heeft het bestuur gekozen voor Stephan Verleisdonk aangezien hij zich namens B.C. De Ganzeveer al jaren inzet voor de organisatie van de vlooienmarkten in MFC De Dreef. Stephan, van harte proficiat!

Wil je ook graag een keer meespelen of misschien wel een training van de nieuwe trainer Andrew Muller volgen? Meld je dan aan via info@ganzeveer.nl en hopelijk zien ze je komende donderdag om 20.30 uur.