Eva Verrijt won met Rolf Hendricksen haar dubbelpartij
Eva Verrijt won met Rolf Hendricksen haar dubbelpartij Foto: Rob de Ruiter

TTV Een en Twintig blijft ploeteren in competitie

Sport Sport

Beek en Donk - Getafeltennist wordt er bij de Beek en Donkse tafeltennisvereniging TTV Een en Twintig volop, zowel recreatief spelen als actief trainen. De trainingsgroep op maandag heeft zo’n 15 tot 20 deelnemers, op de donderdagavond is nog ruimte voor zo’n 6 deelnemers. De jeugdgroep traint iedere maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Dat dit geen garantie is voor goede resultaten in de competitie blijkt uit de resultaten van afgelopen week. Drie teams van TTV Een en Twintig speelde afgelopen donderdagavond een thuiswedstrijd: alle drie de wedstrijden werden met 3-7 verloren.

TTV Een en Twintig 1 speelde tegen de tafeltennisvrienden uit Mierlo. Jordi Kivits won 2 enkelwedstrijden en samen met Jeroen Engelhart werd de dubbelwedstrijd gewonnen. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden waren het spannende, open en soms zeer spectaculaire wedstrijden. Silvain de Koning en Jeroen Engelhart wisten geen individuele wedstrijden te winnen. Dit resultaat is niet voldoende om op koers te blijven voor behoud in de 2e klasse. Met nog drie wedstrijden te gaan, moet er een wonder gebeuren om klassebehoud te realiseren.

Het derde team van TTV Een en Twintig leed in de strijd tegen degradatie een gevoelige nederlaag tegen Unicum. Zowel Aum van Berlo, Tim van Dalen en Patrick Biemans wonnen allen 1 wedstrijd. Ook in deze poule ligt TTV Een en Twintig op degradatiekoers.

Het vierde team strijdt nog voor promotie naar de vierde klasse. De 3-7 nederlaag tegen Veldhoven heeft deze doelstelling nog niet in de ijskast doen belanden, maar legt wel druk op de komende wedstrijden. Twee van de drie behaalde punten werden door Rolf Hendricksen in individuele wedstrijden behaald. Het derde punt werd behaald in de dubbel waar Rolf Hendricksen en Eva Verrijt na afloop de felicitaties in ontvangst mochten nemen. Eva Verrijt en Roel Beekmans wonnen beide geen individuele wedstrijden.

De teams blijven zich inzetten voor een optimaal resultaat, dat is zeker te zien aan de opkomst op te trainingsavonden en het fanatisme waarmee de wedstrijden worden gespeeld. Voor meer informatie over TTV Een en Twintig kijk op www.ttveenentwintig.nl.