Winst voor BEDO DC1 in Someren

Beek en Donk - De meiden van BEDO Meiden C moesten zaterdagochtend 9 april al vroeg vertrekken naar de wedstrijd in Someren. De eerste helft begint nog rustig, maar wel is duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd zijn.

Er wordt goed gespeeld en bij rust staat BEDO 1 punt voor op de tegenstanders (5-6). De tweede helft begint met geloof in eigen spel en al snel lopen de meiden dan ook uit. Ze spelen goed samen, verdedigen goed en hebben een stabiele opbouw. Daardoor komt het regelmatig tot een goede aanval vanuit alle posities. Ook de keepers van de eerste en tweede helft leveren deze wedstrijd goed werk. De uiteindelijke winst met 11-22 wordt dan ook uitgebreid gevierd door de meiden, in de zaal en kleedkamer. En later met een welverdiend ijsje van de trotse coach!