Hamed  Alisedaghat wacht geconcentreerd de service af.
Hamed Alisedaghat wacht geconcentreerd de service af. Foto: Rob de Ruiter

TTV Een en Twintig 4 op kampioenskoers

Sport Sport

Beek en Donk - In tegenstelling tot alle andere teams van TTV Een en Twintig ligt het vierde team op kampioenskoers. Afgelopen donderdag sleepte dit team een knappe 8-2 overwinning over een eindstreep. 

Rolf Hendricksen en Roel Beekmans wonnen al hun wedstrijden, Eva Verrijt wist wederom met Hendricksen de dubbel te winnen en won bovendien ook 1 individuele wedstrijd. Met nog twee wedstrijden te gaan staat TTV Een en Twintig 4 op een gedeelde eerste plaats.

Team 1 behaalde haar eerste overwinning van het seizoen: Return Oss werd met 6-4 verslagen. Jordi Kivits was goed voor 3 overwinningen, Rowena de Haas ontving 2 keer de felicitaties van de haar tegenstander. Sylvain de Koning komt steeds dichter bij zijn oude niveau, maar was op dit moment nog niet voldoende in vorm om de winst te pakken.

Team 2 won afgelopen donderdag knap van het taaie Renata. Het in vergelijking met Renata piepjonge TTV Een en Twintig 2 won met 3-7. Bert Coolen won alle drie zijn wedstrijden, een knappe prestatie omdat sommige tegenstanders ruim 60 jaar meer tafeltennis ervaring hadden. Guido Graat klaarde zijn klusje twee keer en Joost van Goch was goed voor 1 overwinning. Of deze overwinning de redding tegen degradatie is, blijft afwachten. De gescoorde punten zijn deze fase meer dan welkom.

Team 6 verloor met 1-9 kansloos tegen de studenten van Taveres. Alleen Hamed Alisedaghat wist een partij te winnen, Christi en Hans Eekels trokken helaas alle wedstrijden aan het kortste eind.

Met nog twee competitierondes te spelen, blijft het voor de teams van TTV Een en Twintig vooral onderin de poules spannend, ieder punt is nu belangrijk.
Meer informatie over TTV Een en Twintig is te vinden op www.ttveenentwintig.nl.