Afbeelding

Sporten bij Budoclub Beek en Donk

Sport Sport

Beek en Donk - Al ruim 50 jaar verzorgt Budoclub Beek en Donk judolessen in Beek en Donk. Naast de judolessen worden er ook lessen Karate-Jitsu, Budofit en Jiu Jitsu gegeven. 

Wat in alle drie de sporten terug komt is dat ze op een gevarieerde manier aan de conditie werken. Kenmerkend zijn de diverse trap- en stoottechnieken, al dan niet met een trapkussen. Waar je bij Budofit met name aan de conditie werkt, komen bij Jiu Jitsu en Karate ook technieken om de hoek kijken om jezelf te bevrijden, maar ook om een tegenstander onder controle te brengen. Daar niet alle technieken geschikt zijn voor kinderen, kun je Jiu Jitsu pas beoefenen als je 15 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 15 jaar, dan is karate-Jitsu echt iets voor jou. 

De lessen worden gegeven op de volgende tijdstippen:
- Karate-Jitsu: zaterdag van 17.00 tot 18.00 uur;
- Budofit: zaterdag van 18.00 tot 19.00 uur;
- Jiu Jitsu: zaterdag van 19.00 tot 20.00 uur.

De lessen worden gegeven in de sporthal aan de Otterweg. Mocht bovenstaande je aanspreken, dan ben je van harte welkom om enkele trainingen mee te doen. Speciale kleding is voor de proeflessen niet vereist, een korte broek en oud t-shirt zijn voldoende. Meer informatie kun je vinden op www.bcbeekendonk.nl.