Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Einde van tijdperk voor Bedovo

Sport

Beek en Donk - Met het einde van het volleybalseizoen 2021-2022 is er ook een einde gekomen aan het tijdperk van Café Thuis/ Bedovo heren 1. Het vriendenteam dat al vele jaren samen volleybalt heeft besloten te stoppen. Vanwege de steeds smaller wordende selectie en het te grote leeftijdsverschil met de opkomende jeugd, lukt het de heren niet langer een voltallig team te vormen. Een aderlating voor de vereniging, maar Bedovo is dankbaar voor de vele hoogtepunten die ze samen met dit team hebben beleefd.

Het vaandelteam van Bedovo trad 21 april voor de allerlaatste keer aan in Bladel. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden aangezien slechts vier van de basiskrachten fit en aanwezig waren: Bart Rovers - al sinds zijn 15de onderdeel van het vaandelteam, Remco van de Vorst - captain en Bedovo’s recentste erelid, Bart Delpeut - de middenaanvaller met een ijzeren wil en Koen Spierings - al een aantal jaren de beste speler van Bedovo. Gelukkig kregen de heren hulp van een aantal van hun trouwe invallers: Dennis Brouwers, Jaap Derks en Huub Vermeer. In Bladel ging de eerste set niet onverwacht verloren. In de tweede set lieten de heren hun bijna 100 jaar aan volleybalervaring voor zich spreken en wisten daar een knappe 23-25 setwinst uit te persen. Daarna was de pijp leeg en werden de derde en vierde set verloren. Het mocht de pret van zoveel jaren volleybalplezier niet drukken. Een laatste keer werd de wedstrijd, en zoveel andere zaken, onder het genot van een drankje uitvoerig nabesproken.

Al kon niet iedereen tijdens deze eindpartij aanwezig zijn, ook Bart Knaapen, Dennis van Schijndel, Inse van Gelder, Joost van Vijfeijken, Paul Verhoeven, Ruud van Dijk, Ruud van Neerven en Quincy Knufman kunnen niet vergeten worden als we het over Café Thuis/ Bedovo heren 1 hebben. Bedovo bedankt de mannen voor alle mooie volleybaljaren, de kampioenschappen, de clubsupport en vooral hun gezelligheid.