Afbeelding

Seizoensafsluiting Mariahout met Ginder derby

Sport Sport

Mariahout/Lieshout - Op zondag 22 mei staat de Ginder derby Mariahout - Eli op het programma. De derby wordt om gecombineerde met de Seizoensafsluiting van seizoen 2021/2022. 

Het seizoen 2021/2022 nadert het einde, en op 22 mei wordt om 14.00 uur op sportpark de Heibunders in Mariahout de Ginder derby gespeeld. Eli staat 3e op de ranglijst en maakt nog kans op het winnen van de 3e periode. Hierdoor kan de ploeg uit Lieshout zich nog plaatsen voor de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. VV Mariahout bevindt zich in de middenmoot en kan niet meer promoveren of degraderen. Maar de ploeg uit Mariahout zal er alles aan doen om de ongeslagen status tegen Eli (al bijna 11 jaar niet verloren) te handhaven. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. 

De Ginder derby wordt gecombineerd met de Seizoensafsluiting, waarbij allerlei feestelijke activiteiten zullen worden georganiseerd. Voor de kinderen is er een springkussen en een gratis ijsje. Voor de wedstrijd Mariahout 1 - Eli 1 zullen de beloften van beide teams, de Mariaantjes en de Mini’s, om 13.00 uur een voorwedstrijd spelen. Na afloop van de wedstrijd zal er een groot feest zijn met muziek van Geertsema Entertainment.

Kortom, een leuk programma voor jong en oud. Dus kom zondag 22 mei allemaal naar Sportpark de Heibunders!