ELI 3 kampioen

Succesvolle zondag op sportpark ’t Luijtelaar

Lieshout - Op een zonovergoten sportpark was het afgelopen zondag goed toeven en konden de supporters genieten van goed voetbal van zowel ELI 1 als ELI 3.

ELI 3 heeft kampioenschap binnen door een overwinning op Nijnsel
Er was voor het derde team nog één overwinning nodig om de titel binnen te halen. De nummer negen van de competitie, Nijnsel, kwam op bezoek. Vanaf het begin zocht ELI de aanval op. Dit resulteerde al snel in een 1-0 voorsprong. Op de tegenaanval kwam Nijnsel er enkele keren gevaarlijk uit en bij één van deze counters verdween de bal achter de ELI doelman, 1-1. ELI bleef echter kansen creëren en de voorsprong kon niet uitblijven met de 2-1 als gevolg. In de tweede helft liep de uitslag op naar uiteindelijk een 5-2 stand. Na het laatste fluitsignaal barstte er een groot feest los om het kampioenschap te vieren.

ELI 1 behaalt historische overwinning
Het eerste team heeft zondagmiddag een historische 10-0 overwinning behaald op Tivoli. In een eenzijdige wedstrijd met volop kansen voor ELI bleef het in eerste helft relatief rustig qua aantal doelpunten: een 3-0 tussenstand bij rust door doelpunten van Aaron Hurkx, Jaccy van den Enden en Niels den Bol. Na rust was er geen houden meer aan voor de verdediging van Tivoli. Door een onvervalste hattrick van Roel Donkers en doelpunten van Danny de Koning, Lars Teuben, Maurice Vinkenburg en Jaccy van den Enden werd een 10-0 eindstand bereikt. Hiermee doet ELI nog altijd mee voor winst van de derde periode en een derde plek in de totaalstand. Aanstaande zondag 22 mei staat de derby met Mariahout op het programma, om 14.00 uur wordt er in Mariahout afgetrapt.