Zuur verlies voor Flamingo’s

Mariahout - Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde op zondag 15 september tegen de nummer 2 van de ranglijst Bladella 1. Waar het de uitwedstrijd de hele wedstrijd hard regende scheen nu volop de zon en was het behoorlijk warm tijdens de wedstrijd.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Vera Leenders. Zij scoorde een vrije worp. Wat later in de wedstrijd maakte Flamingo’s een verdedigende fout waardoor Bladella een strafworp kreeg en benutte. Het doelpunt wat daarna viel kwam uit handen van Sanne Scheepers; zij stapte weg van haar dame en wist zo een korte kans te scoren. Hierna scoorde Bladella twee korte kansen achter de korf. Simone Senders wist een afstandsschot binnen te schieten en de aanval daarna scoorde Sanne Scheepers weer een korte kans. Zo stond Flamingo’s weer op voorsprong. Helaas wist Bladella daarna binnen korte tijd drie keer te scoren. Het laatste doelpunt van de eerste helft scoorde Ada Kornuijt van afstand. Zo stond het 5-6 toen de dames de kleedkamers ingingen.

In de tweede helft was weer het eerste doelpunt wat gescoord werd via een vrije worp, ditmaal wist Sanne Scheepers hem te benutten. Even later wist Vera Leenders een mooi afstandsschot binnen te schieten. Het doelpunt wat daarna viel was een mooi doelpunt van Noa Vereijken, zij maakte de 8-6. Na een korte periode van geen doelpunten scoorde Bladella vier keer achter elkaar en helaas lukte het Flamingo’s niet meer om dat gat te dichten. Ada Kornuijt benutte nog een vrije worp, maar het laatste doelpunt werd gemaakt door Bladella middels een strafworp. De wedstrijd eindigde in 9-11.

Zondag 22 mei speelt Flamingo’s 2 om 11.45 uur tegen Altior 5 in Heeswijk-Dinther. Flamingo’s 1 speelt om 13.00 uur tegen DAKOS 1 in Someren.