Afbeelding

1e dan Karate-Jitsu Julia Strik

Sport Sport

Beek en Donk/Amstelveen - Julia Strik, lid van Budoclub Beek en Donk, nam op zaterdag 14 mei in Amstelveen deel aan het danexamen Karate-Jitsu. Dit examen werd georganiseerd door Stichting Karate Nederland. 

Het examen bestond uit verschillende onderdelen: een technisch en een wedstrijd deel. Tijdens het technisch examen moest Julia technieken demonstreren zoals deze staan beschreven in de dan-exameneisen van de bond. Denk hierbij aan afweer-, trap en stoot technieken. Het wedstrijd deel bestond uit 4 wedstrijden tegen 2 verschillende tegenstanders. 

Julia had zich maandenlang op het examen voorbereid met trainingspartner Anne-Linde, onder leiding van trainer Bart vd linden. Na afloop van het examen bleek dat Julia was geslaagd. Budoclub Beek en Donk feliciteert haar van harte met deze mooie prestatie! Julia is het eerste lid van Budoclub Beek en Donk dat een 1e dan (zwarte band) behaalt in het Karate-Jitsu. 

Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn door bovenstaand verhaal? Dan ben je van harte welkom om enkele trainingen vrijblijvend mee te doen. Karate-Jitsu wordt gegeven op zaterdagen van 17.00 tot 18.00 uur in de gymzaal aan de Otterweg. Vanaf 7 à 8 jaar kun je hier mee starten. Zie ook www.bcbeekendonk.nl.