ASV ’33 verliest van Bruheze

Aarle-Rixtel - In de uitwedstrijd tegen Bruheze leed ASV ’33, na een 0-0 ruststand, een 2-0 nederlaag.

De eerste kans van de wedstrijd is voor ASV ’33. In de 8e minuut leidt een prima aanval bijna tot de openingstreffer, maar de inzet van Pim Dubois mist net het doel. Enkele minuten later komt Bruheze gevaarlijk voor het doel van de roodwitten, maar het schot gaat hoog over. Na een kwartier zijn de bezoekers opnieuw gevaarlijk. Via een ingooi komt de bal voor het doel van Bruheze, maar de bal mist net het hoofd van Stijn Kersjes. Na twintig minuten kopt Pim van den Tillaart de bal weg en sprint vanaf eigen helft tot voor de keeper van Bruheze, maar dit levert geen doelpunt op. Bruheze deelde in het restant van de eerste helft wel wat speldenprikjes uit, maar kon geen grote kansen creëren. Ook de bezoekers kwamen niet meer gevaarlijk voor het doel van Bruheze.

ASV ’33 begon te slap aan de tweede helft en dat werd direct afgestraft. Jelmer van Herpen opende de score voor Bruheze in de 46e minuut. Een paar minuten later kopte Robin Kemper de 2-0 tegen de touwen. Na een klein uur spelen legt Stijn Kersjes, na een goede actie, terug op Robbert Roche, maar diens schot gaat net langs. Hierna valt het spel een beetje stil. ASV ’33 probeerde nog wel de aansluitingstreffer te maken, maar dat lukte niet. Verder dan een verdekt schot van Bart Vermeulen, dat net langs gaat, komen de bezoekers niet. Bruheze slaagde er ook niet in om gevaarlijk te worden en dus werd er niet meer gescoord.

A.s. zondag speelt ASV ’33 de voorlaatste competitiewedstrijd, thuis tegen Milheezer Boys. Het resultaat doet er niet meer toe, maar de roodwitten kunnen wel vertrouwen opdoen voor de degradatiestrijd tegen Maurik of Boxtel.