Afbeelding

‘Padelbaan contouren worden zichtbaar bij TPC ‘t Slotje’

Sport Sport

Beek en Donk - Vele nieuwe, maar ook bestaande leden staan te trappelen van ongeduld. Voor hun kan het allemaal niet snel genoeg gaan dat ze op de nieuwe padelbanen kunnen gaan spelen.

De weergoden zitten de komende weken erg mee. Zo kunnen ze dit ongeduld belonen door de banen in de week van 18 juli op te leveren. Wel met een slag om de arm, maar het streven van de padelbouwer is dat zeker. Voor TPC ‘t Slotje betekent dit een nieuwe bladzijde in de geschiedenis. Wel één die ze omarmen en willen integreren door te starten met gratis clinics, maar ook met padeltrainingen, Padel/Tennistoernooi van 10 t/m 20 november 2022 en de voorjaarscompetitie in 2023. Dus voor iedereen een keuze om enerzijds laagdrempelig te spelen, maar anderzijds ook voor de sportieve spelers die competitie en toernooien willen spelen. Gezien de cijfers van de KNLTB (volgende week meer hierover) en omliggende clubs is het duidelijk dat het voor alle leeftijden is. Dus naast senioren is het ook echt voor alle leeftijden, zoals jeugd en ook boven de 70 jaar.

Om alle Laarbeekers de kans te geven kennis te maken met deze sport, kan iedereen zich inschrijven voor de gratis padelclinics op zondag 11 en zaterdag 17 september. Voor degene die denken ‘dat duurt mij allemaal te lang, ik wil al over twee weken spelen’, hebben ze een aanbieding om voor €50,00 lid te worden (jeugd €25,00) tot eind dit jaar. Interesse? Kijk dan op www.tv-slotje.nl.