Ton Slaets & Neva van der Vorst.
Ton Slaets & Neva van der Vorst.

Seizoenafsluiting bij BC Mixed

Sport Sport

Beek en Donk – In sporthal d’n Ekker was er op vrijdag 15 juli weer van alles te doen bij Badmintonclub Mixed. De jeugd kon in de kantine kijken naar de film van het jeugdkamp. De volwassenen waren na het badmintonnen uitgenodigd voor de jaarlijkse seizoenafsluiting. De feestcommissie had weer groots uitgepakt met een heerlijk buffet en ook werden de oorkondes voor de beste competitiespelers uitgereikt. 

Het was al vroeg een drukte van belang in de kantine van sporthal d’n Ekker. Rond de klok van half zeven zaten zo’n veertig kinderen klaar om het jeugdkamp van afgelopen juni nog eens te herbeleven. Onder genot van ranja en chips werd er luid gelachen en meegezongen toen het kamplied voorbij kwam. De foto’s en stukjes film waren een feest van herkenning en de film kon dan ook na drie kwartier op een groot applaus rekenen. Ook de aanwezige begeleiders en ouders hebben volop genoten. Iedereen die de filmavond niet kon bijwonen kan de film toch gaan zien. Op het clubblad staat een QR-code met een link. Op vrijdag 22 juli is de zaal voor de jeugd voor het laatst geopend voordat het zomervakantie is. Dan kan iedereen zich uitleven tijdens apenkooi.

Voordat de afsluitingsavond voor de volwassenen van start ging was de zaal goed gevuld met fanatieke badmintonners. Tot ruim na 22.30 uur werd er volop gespeeld om daarna te gaan genieten van een gezellige avond in de kantine. De feestcommissie had de avond goed voorbereid en presenteerde een heerlijk buffet voor alle aanwezigen. Omdat de competitie ten einde is werd op deze avond door competitieleider Ruud Fransen bekend gemaakt wie de beste competitiespeler en -speelster van het afgelopen seizoen zijn geworden bij de volwassenen. Bij de dames is dat Neva van der Vorst geworden. Zeer knap omdat zij dit seizoen voor het eerst bij de volwassenen speelde. Bij de heren werd Ton Slaets beste competitiespeler.

Zomerbadminton
In de zomervakantie gaat badminton bij BC Mixed gewoon door. Iedere vrijdagavond is de zaal geopend voor de volwassenen. En de kantine is dan ook open. De Helmondse Badminton Bond (HBB) organiseert ook zomerbadminton in sporthal d’n Ekker. Dat is iedere maandagavond. Hiervoor kun je jezelf aanmelden via de site van de HBB.

Voor meer informatie en de agenda kijk je op www.bcmixed.nl en volg je de vereniging op Facebook en Instagram.

!