Badminton Club Lieshout heeft nog enkele clinics gegeven aan kinderen van de basisschool zodat ook zij kunnen zien hoe leuk badminton is!
Badminton Club Lieshout heeft nog enkele clinics gegeven aan kinderen van de basisschool zodat ook zij kunnen zien hoe leuk badminton is!

Badminton Club Lieshout op vakantie

Sport Sport

Lieshout - De sporters van Badminton Club Lieshout houden vakantie. Zij hebben hun rackets opgeborgen om uit te rusten tijdens een welverdiende zomerstop. Op woensdag 20 juni 2022 hebben zij hun laatste speeldag gehad en op 7 september 2022 nemen zij de rackets weer op tijdens de eerste speelavond van het seizoen 2022/2023.

Na enkele jubileumactiviteiten voor de jeugd en voor de senioren én enkele clnics voor diverse groepen van de basisscholen is er nu écht een eind gekomen aan de wekelijkse speelavonden van Badminton Club Lieshout voor het seizoen 2021/2022. De laatste speelavond was op 20 juni en pas op woensdag 7 september zullen de badmintonners hun racket weer tevoorschijn halen. Niet iedereen zal daarop wachten: badminton is immers een zeer geschikte sport om op de camping te bedrijven en zo een beetje in vorm te blijven tijdens de zomerstop. 

Nieuwe leden
Vanaf 7 september zijn nieuwe leden dan ook weer welkom bij Badminton Club Lieshout. Heb je zin om ook eens een shuttle in verenigingsverband te slaan? Noteer dan 7 september in je agenda en kom op die avond naar Sporthal de Klumper aan de Papenhoef in Lieshout. De jeugd speelt dan vanaf 18.30 uur en de senioren vanaf 20.00 uur. Loop gerust binnen en als je je sportkleding mee brengt kun je meteen meedoen! Je hoeft dan overigens niet meteen lid te worden en mag altijd twee keer gratis mee spelen. Daarna moet je wel besluiten om lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen aan te schaffen, deze kun je lenen van de vereniging zodat je eerst een kunt proberen of badminton iets voor jou is.

Rabobank inloopdagen
Overigens worden op de woensdagen 14 en 28 september 2022 weer de jaarlijkse ‘Rabobank inloopdagen’ gehouden waardoor iedereen kennis kan komen maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Helmond-Peel Noord kan dat volledig kosteloos. In die periode valt ook de landelijke ‘Week van het Badminton’ (19 t/m 25 september) én de ‘nationale sportweek’ (16 t/m 25 september), waarin deze sport in het hele land gepromoot wordt. Ook dat is een goede aanleiding om eens bij Badminton Club Lieshout binnen te lopen.

Badminton Club Lieshout wenst iedereen een héle fijne zomervakantie en hoopt u terug te zien ná de zomer!