Ise Saedt met Dancing Queen.
Ise Saedt met Dancing Queen. Foto: Anne-Lieke Mackay

Twee kringkampioenen voor P.C. De Pioniertjes

Sport Sport

Mariahout - Deze zomer hebben een aantal leden van Ponyclub De Pioniertjes uit Mariahout met succes selectiewedstrijden voor dressuur en springen gereden. Drie combinaties wisten zich te plaatsen voor de Brabantse Kampioenschappen dressuur en twee combinaties voor de Brabantse Kampioenschappen springen.

Komend weekend vindt het Brabants Kampioenschap springen plaats in Schijndel. Vrijdag zal Saar Padilla met Carien rijden in de klasse C-0,70m, zij zal een parcours van 70 cm hoog springen. Zondag 24 juli is Saar Hellings met Finally aan de beurt in de klasse D-1,00m. Zij zal een parcours met een hoogte van 1 meter springen.

De week daarna staat het Brabants Kampioenschap dressuur op het programma. Zondag 31 juli komt Dena Smits met Victory in actie in de klasse C-B, Ise Saedt zal dan met Dancing Queen starten in de klasse D/E-B en Milou Gottenbos met Justy in de klasse D/E-L1. Milou en Ise  hebben de selectiewedstijden zo goed hebben gereden, dat ze beiden in hun klasse kringkampioen van KNHS kring Helmond zijn geworden! De Pioniertjes zijn trots op de behaalde resultaten en wensen alle ruiters met hun pony’s heel veel succes toe.