Afbeelding

Panorama padelbanen verrast ervaren spelers

Sport Sport

Beek en Donk - Afgelopen week heeft TPC ‘t Slotje in Beek en Donk vele verrassende uitspraken vernomen over de grote raampartijen van de panorama padelbanen bij TPC ’t Slotje. 

Wat leuk voor toeschouwers”, “Wat een ruimtelijk gevoel”, “Gaaf om te zien”, “Nog nooit op een panoramabaan gestaan”. Dit waren enkele uitspraken van de padelspelers die ook regelmatig op andere parken spelen doordat ze competitie of toernooien spelen en zo bevestigen dat ‘t Slotje een juiste keuze heeft gemaakt. Om bestaande of nieuwe padelspelers dit verschil ook te laten ervaren bij verschillende verenigingen is het volgen van trainingen wellicht wel zo praktisch. Padel is natuurlijk in het begin wel laagdrempeliger en al vrij snel hebben spelers vaak leuke rally’s, echter om de vele mogelijkheden van padel eigen te maken en je spelniveau te verbeteren, is padeltraining wel aan te raden. Natuurlijk is het naast de essentiële vaardigheden ook altijd gezellig om dit met vier spelers op een padelbaan op te pakken. Training kun je volgen bij TPC ’t Slotje als je lid bent. Lid worden kan voor € 50,- (€ 25,- jeugd) tot eind dit jaar! Voor senioren is de training negen keer om-de-week één uur. Voor jeugd is dit elke week. Aanmelden is al mogelijk, vol is vol!

Denk je nu: ‘ik weet het nog niet of dit iets voor mij is’, schrijf je dan gratis in voor de clinics op zondag 11 en zaterdag 17 september om kennis te maken met deze prachtige sport. Inschrijven is mogelijk via www.tv-slotje.nl.