De nieuwe trainer Jeroen Vermaas legt een trainingsvorm uit.
De nieuwe trainer Jeroen Vermaas legt een trainingsvorm uit.

Nieuwe seizoen is van start gegaan bij ELI

Sport Sport

Lieshout - Voor de meesten is de vakantie nog volop aan de gang. Ook is het minder dan twee maanden geleden, dat ELI nog om promotie naar de 3e klasse speelde. Toch hervatte afgelopen zondag de ELI-selectie weer de training ter voorbereiding op het aankomende seizoen. Ondanks de hitte en droogte van de afgelopen tijd lag sportpark ‘t Luytelaar er door de grote inzet van enkele vrijwilligers goed bij. De selectie heeft enige mutaties ondergaan en kent enkele nieuwe gezichten. Jeroen Vermaas, die de afgelopen jaren trainer was van RKGSV, is de nieuwe trainer.

Anders dan het vorige seizoen is ELI dit seizoen weer ingedeeld in de ‘Helmondse’ 4e klasse. ELI treft de volgende tegenstanders: ASV’33, Bavos, sv De Braak, sv Brandevoort, HVV Helmond, Lierop, Liessel, Mifano, Milheezer Boys, MVC, RKGSV, Rood Wit ’62 en SPV. De derby tegen o.a. ASV’33 staat dus weer op het programma. Heel jammer is wel, dat Mariahout in een andere klasse is ingedeeld. Gezien de goede prestaties, zeker in dit voorjaar, mag verwacht worden, dat ELI mee kan strijden in de (sub)top.

Als voorbereiding op de nieuwe competitie speelt ELI 1 a.s. zondag 14 augustus om 12.00 uur een eerste oefenwedstrijd op het eigen sportpark ’t Luijtelaar en op zaterdag 20 augustus om 18.30 uur thuis tegen Vessem. In het kader van de KNVB-beker treedt ELI aan tegen VOW, Keldonk en Vorstenbossche Boys. Op zondag 4 september speelt ELI het eerste bekerduel, om 14.30 uur thuis tegen VOW.