Afbeelding

Topspelers en Clinics op Padelbanen TPC ’t Slotje

Sport Sport

Beek en Donk - Nog twee dagen en dan worden bij TPC ‘t Slotje op 10 september de padelbanen officieel geopend. Om 16.00 uur wordt dit gedaan door de burgemeester waarna vier padelspelers, die de absolute top van Nederland zijn, een fantastische demonstratiewedstrijd zullen laten zien. 

Voor de spelers en het publiek een grandioze ervaring gezien de schitterende panorama banen met heel veel glas zonder palen ertussen. Na deze spectaculaire opening, met een borrel en muziek, zullen er op zondag 11 en zaterdag 17 september clinics zijn. Bij de clinics zult u ervaren hoe laagdrempel padel eigenlijk is en hoe snel spelers al leuke rally’s hebben. Echter om de vele mogelijkheden van padel eigen te maken en je spelniveau wat te verbeteren, is padeltraining zeker leuk om te doen. Die training kun je volgen bij TPC ’t Slotje als je lid bent. Lid worden kan voor €50,00 (€25,00 jeugd) tot eind dit jaar. Voor senioren is de training negen keer om-de-week één uur. Voor jeugd is dit elke week. 

Door al het enthousiasme van de vele nieuwe leden heeft TPC ’t Slotje al meerdere Whatsappgroepen voor verschillende speelsterktes gelanceerd waarin mensen snel medespelers kunnen vinden om een padelwedstrijd te spelen. Dat wordt al snel een succes en zo worden er veel nieuwe tegenstanders gevonden. Denk je nu, dit is wel een heel gezellige club en misschien wil ik ook wel padellen? Schrijf je dan nu in voor de gratis clinics op zondag 11 en zaterdag 17 september om kennis te maken met deze prachtige sport op www.tv-slotje.nl.