Afbeelding

Competitieseizoen TTV Een en Twintig weer begonnen

Sport Sport

Beek en Donk - Zeven teams van TTV Een en twintig zijn afgelopen week aan hun competitie begonnen.

Team 7 is een nieuw team waarvan de meeste spelers voor het eerst competitie spelen. In hun eerste wedstrijd uit bij het 4e team van MTTV ’72 uit Mierlo wisten zij direct al hun eerste overwinning te behalen. Chris Klingsporn won al zijn wedstrijden. Shaun Marien en Petri Dovens wisten respectievelijk twee en één wedstrijden te winnen. Einduitslag 6–4.

Het eerste team bestaat weer uit de vertrouwde samenstelling na afgelopen jaar met blessures te maken te hebben gehad. In hun eerste wedstrijd in de 2e klasse lieten zij direct zien dat zij ambities hebben om hoog te eindigen, door met 7-3 Veldhoven 3 te verstaan. Peter van de Eijnde wist al zijn wedstrijden te winnen. Jordi Kivits won er twee en Rowena de Haas was in één wedstrijd sterker dan haar tegenstander. Rowena en Jordi wonnen ook samen het dubbelspel.

Bij het 2e team maakte Jos Beniers zijn rentree bij TTV een en Twintig. Tegen de gasten van TTV Maashorst 2 speelde hij verdienstelijk, maar kon net geen wedstrijd naar zich toetrekken. Dit lukte kopman Jeroen Engelhart wel, hij wist al zijn wedstrijden te winnen. Ook Stefan Hamelijnck kon twee overwinningen behalen en Jos en Jeroen wonnen ook de dubbel waardoor het 6-4 voor TTV Een en Twintig 2 werd.

TTV Een en Twintig 3 liet direct zien dat zij kampioensaspiraties hebben. Zij wonnen maar liefst met 9-1 van TTV Budillia 3. Guido Graat en Bert Coolen bleven ongeslagen, alleen Aum van Berlo verloor één wedstrijd nipt met 12-10 in de vijfde game.

TTV Een en Twintig 4 wacht een uitdaging in de 4e klasse. In hun eerste wedstrijd was Unicum 6 uit Geldrop met 8-2 te sterk. Alleen Rolf Hendriksen wist knap twee wedstrijden te winnen. Rolf speelde vorig jaar nog een klasse lager, maar laat zien dat hij veel progressie heeft gemaakt. Ton Paardekooper en Tim van Dalen konden afgelopen week nog geen wedstrijd winnend afsluiten.

Heb je interesse? De speeldagen zijn maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur en woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur in de tafeltennishal aan de Otterweg 37. Info ook op www.ttveenentwintig.nl.

!