Spannende wedstrijd voor Flamingo’s

Mariahout - Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde zondag 25 september tegen JES/Klick’15 1. Een spannende wedstrijd waarbij de kansen de gehele wedstrijd gelijk bleven. Tot aan de laatste minuut van de wedstrijd bleef het spannend.

Het eerste doelpunt viel aan de kant van JES/Klick’15, zij kregen een vrije bal en wisten deze te benutten. Daarna kreeg ook Flamingo’s een vrije worp en het lukte Ada Kornuijt om deze te scoren. Hierna vielen er vier doelpunten aan de kant van JES/Klick’15; eerst kregen zij twee strafworpen en daarna wisten ze twee doorloopballen binnen te werpen. Gelukkig liet Flamingo’s hen niet nog verder uitlopen. Neeltje Berkvens wist een afstandsschot binnen te schieten. Wat daarop volgde was een doelpunt van de tegenpartij en toen viel er een reeks doelpunten aan de kant van Flamingo’s. Ada Kornuijt, Sanne Scheepers en Fieke van den Heuvel wisten alle drie een afstandsschot binnen te schieten. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel aan de kant van JES/Klick’15. Zij wisten de ruststand te brengen op 5-7.

Na de rust wist Sanne Scheepers het eerste doelpunt te scoren. Ada Kornuijt zorgde er daarna voor dat de tussenstand weer op gelijke hoogte kwam. Na een doelpunt van JES/Klick’15 wist Fieke van de Heuvel de stand weer gelijk te brengen en daarna kwam Flamingo’s op haar eerste voorsprong door opnieuw een doelpunt van Ada Kornuijt. Hierna volgde weer een doelpunt van JES/Klick’15. Daarna werd er een kwartier lang niet gescoord. Aan beide kanten werd er sterk verdedigd en de kansen die er waren werden niet benut. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd wist Rosa Maas te scoren waardoor Flamingo’s weer op voorsprong kwam. Fieke van den Heuvel scoorde daarna en daardoor was er een gat van twee doelpunten. In de laatste minuut scoorde JES/Klick’15 opnieuw en vrijwel meteen daarna kregen zij ook nog een strafworp. Gelukkig werd de strafworp niet benut en daardoor was er opnieuw winst voor Flamingo’s. Met een score van 11-10 bleven de twee punten in Mariahout.

Zondag 2 oktober speelt Flamingo’s 1 om 13:15 tegen SVO 1 in Ooij. Een wedstrijd tussen de nummer twee en de nummer vier op de ranglijst.