Afbeelding
Foto:

Glansrijke start Van Asten hypotheken en verzekeringen in WAC-Beker

Sport Sport

Beek en Donk - Voor Van Asten hypotheken & verzekeringen is de start in het WAC al subliem te noemen, men heeft dit nu ook in het bekeravontuur laten zien. Er bleef A-klasser Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt weinig bespaard getuige de 6-1 nederlaag tegen de B-klasse-debutant. Middels deze zege is Van Asten ook direct geplaatst voor de strijd om de Grote Beker. Sevenmiles.nl, verleden seizoen nog finalist om diezelfde beker, gaat verder om de Kleine Beker.

Datzelfde lot kregen 1.FC Geerts en FC van de Burgt bezegeld. In poule 1 bleek BrabantTent een maatje te groot voor 1.FC Geerts, waardoor de roodbroeken om de Grote Beker mogen gaan spelen. Sportcafé den Ekker bewerkstelligde dat ook door FC van de Burgt op een nederlaag te trakteren. 

In poule 3 is het nog spannend wie er naast Rijwielhandel van den Berg deel mag gaan nemen om de Grote Beker. Is dat BD United, die een 2-0 nederlaag slikte tegen de Rijwielhandel of Hurkmans Plaatwerk, die Danny Megens Keurslagerij met 5-3 versloegen? Voor de Keurslagerij rest in ieder geval de strijd om de Kleine Beker. 

Op 12 januari vallen de laatste beslissingen en is het deelnemersveld om beide bekers bekend.