HV Bedo neemt deel aan Brabantse Handbalbeker

Beek en Donk - Ook dit jaar neemt Heren 1 van HV Bedo weer deel aan de Brabantse Handbalbeker. Het is een gure, winterse en vooral koude donderdagavond als de Heren 1 van HV Bedo hun achtste finale bekerwedstrijd moeten spelen in het Veldhoven van thuisclub Achilles ‘95.

Met een aardig volle selectie wordt de wedstrijd begonnen en blijft er in de eerse helft een marginaal verschil van zo’n drie punten voorsprong gehandhaafd. Er worden aanvallend veel open kansen gemist, maar Bedo blijft door goed keeperswerk toch nog op voorsprong met rust: 14-11. In de tweede helft wordt besloten dat de afronding toch echt beter moet en wordt het geheime wapen van Bedo al snel in stelling gebracht. A-jeugdtalent en de grote vedette van de wedstrijd Koen van Zoggel zorgt met zijn aanwezigheid voor paniek en desorganisatie in de verdediging van Achilles ‘95 en zijn afronding bleek keer op keer koelbloedig scherp. Met een eindstand van 32-21 werd de wedstrijd gewonnen en is de kwartfinale voor de heren uit Beek en Donk een feit.