Afbeelding

Erelid en Blijk van Waardering bij ASV’33

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zondag 8 januari is Pierre Driessen voorgedragen als Erelid en zijn Adrie van Rosmalen en Joop Martens gehuldigd met het ‘Blijk van Waardering’ voor hun jarenlange inzet bij ASV’33.

Pierre zet zich al tientallen jaren in voor ASV’33. Hij is dagelijks op de Hut om hand en span diensten te verlenen, accommodatiebeheer te doen, indeling voor kleedlokalen en wedstrijden te maken of de administratie in sportlink bij te werken. Iedereen die regelmatig bij ASV’33 komt kent Pierre en kan zien wat hij voor de club betekent. Kortom; Pierre is een echte ASV’er en daarom vond het bestuur het hoog tijd hem als erelid voor te dragen als dank voor zijn inzet en betrokkenheid bij ASV’33. Formeel moet het erelidmaatschap tijdens de algemene ledenvergadering van november 2023 door de leden nog bekrachtigd worden, maar dat ziet het bestuur als een formaliteit.

Adrie is een echte ASV’er en hij doet veel vrijwilligerswerk voor de club. Zo is hij onder andere al jaren leider van de veteranen, draait hij mee in de bestuursdiensten op zondag, is hij al jaren scheidsrechter bij de senioren en is hij een zeer gewaardeerd lid van de sponsorcommissie. Waarin hij net als zijn moeder Nellie destijds veel sponsoren weet binnen te halen voor ASV’33. ASV’33 kan altijd een beroep op Adrie doen en daarom is dit ‘Blijk van Waardering’ Adrie erg gegund.

Joop kon niet op de nieuwjaarsreceptie zijn, dus hebben Marthie en Hans Joop thuis opgezocht. Joop is van jongs af aan al betrokken bij ASV ’33. Hij was en is nog steeds actief als trainer en coach bij de jeugd. Dat doet hij al heel lang. Er is wel een periode geweest dat Joop hoofdtrainer was bij andere verenigingen, maar zelfs toen trainde hij ook nog jeugdteams bij ASV ’33. Ook voor andere activiteiten kan ASV’33 altijd een beroep doen op Joop, zoals bijvoorbeeld spelbegeleiding bij jeugdactiviteiten en namens ASV’33 regelen en begeleiden van voetbalspellen tijdens de jaarmarkt in het dorp. ASV’33 vindt dan ook dat de ‘Blijk van Waardering’ Joop erg is gegund.

Afbeelding
Afbeelding