Afbeelding

Clubkampioenen bij TTV Een en Twintig

Sport Sport

Beek en Donk - Traditiegetrouw werd ook nu in het tweede weekend van januari op meerdere fronten gestreden om de titel clubkampioen TTV Een en Twintig. Tijdens deze zeer drukbezochte en prima georganiseerde dag werd er gespeeld om de diverse titels.

Bij de senioren A streden teamgenoten Jordi Kivits en Peter van den Eijnde niet voor het eerst om deze titel. Na een lange, slepende en voor beide spelers uitermate uitputtende finale was het uiteindelijk Peter van den Eijnde (zie foto) die de vijfde en beslissende game met een minimaal verschil in punten naar zich toe wist te trekken.
De finale in de senioren B klasse werd tot veler verrassing een strijd tussen vader Hans en dochter Christie Eekels. In een emotionele finale wist Christie haar vader op zijn knieën te dwingen.

Voor het eerst sinds jaren was ook de jeugdafdeling goed vertegenwoordigd. Na diverse kwalificatiewedstrijden mochten Stef van Gend en Thomas Orion zich finalist noemen. In de spannende finale kwam Thomas net een beetje tekort. Een trotse Stef nam glunderend de hem toekomende beker in ontvangst. Naast de enkelwedstrijden werd er ook volop gestreden om de dubbeltitels. Bij de senioren A waren Tim van Dalen en Peter van den Eijnde in de finale de betere dan de jeugdige talenten Bert Coolen en Rolf Hendricksen.

In de senioren B klasse waren de outsiders Chris Kluytmans en Jo Vaessen net iets trefzekerder dan tegenstanders Jenny Beerkens en Jolanda Biemans.
In de jeugdklasse wisten Stef van Gend en Willem van den Berg hun tegenstanders Roos van Schip en Lisa Seelen onder de duim te houden.