Nederlaag voor Bedo Heren 1

Beek en Donk - De Heren 1 van Handbalvereniging Bedo speelden op zaterdagavond 28 januari de competitiewedstrijd tegen de Heren 1 van Aristos in Best. Ondanks de krappe bezetting op de bank bij Bedo is er flink gestreden tegen de gedeeld nummer 1 uit de poule.

De eerste helft was het wennen aan de ongebruikelijke opstelling, waardoor er links en rechts wat balverlies werd geleden. Dit werd door de heren van Aristos meteen afgestraft. De ruststand was 19-7 in het voordeel van de thuisploeg. In de rust werden nieuwe tactieken besproken om tot een beter resultaat in de aanval te komen. Penaltykiller Rinus Leenders kwam in het doel. Hierdoor ontstond ook de mogelijkheid om de andere keeper, Alberto Pijnenborg, als extra hoekspeler, met een linkshandig schot, in het veld te brengen. Er kon zo meer gevarieerd worden in de opbouwrij van Bedo om de mannen van Aristos te verrassen. Mede hierdoor en nog wat extra instartende hoekspelers bleef de schade in de tweede helft beperkt. Eindstand 33-23.

Bedo HS1 staat momenteel op een 4e plek in de 1e klasse. Komende zondag 5 februari staat om 12.10 uur de thuiswedstrijd tegen Tachos uit Waalwijk op het programma.