Afbeelding
Foto:

Meidenvoetbal in Aarle-Rixtel: kom gratis proberen

Sport Sport

Aarle-Rixtel - ASV’33 startte anderhalf jaar geleden met een meiden-voetbalteam. Dat was meteen een succes. Van één team met tien meiden, groeide het meidenvoetbal binnen anderhalf jaar uit naar drie teams en ruim veertig voetballende meiden. Ondanks deze enorme groei zijn de meidenteams toch nog op zoek naar nieuwe teamgenoten.

Ben jij (of ken jij) die meid in de leeftijd van 4 tot en met 16 jaar die graag een potje mee komt voetballen? Meiden die graag willen ontdekken of voetbal bij ze past, kunnen in de maanden maart, april en mei gratis meetrainen bij ASV’33. Niet één keer, maar zo vaak als nodig is om er achter te komen of het leuk genoeg is om lid te worden.

Naast het samen trainen en spelen van wedstrijden, worden er tijdens het seizoen ook leuke activiteiten georganiseerd, speciaal en alleen voor de meidenteams. Zo is er al eens met alle meiden, ouders en trainers een wedstrijd van de PSV vrouwen bezocht. En met een beetje geluk staan de dames van de PSV vrouwen straks wel voor jouw neus om één van de trainingen te verzorgen.

Meer informatie vind je op de website: www.asv33.nl/meidenvoetbal. Heb je nog vragen of wil je graag aanmelden voor de gratis trainingen, dan is René van der Linden binnen ASV’33 het aanspreekpunt voor het meidenvoetbal. Telefonisch of per Whatsapp bereikbaar op 06-53971397 of per mail: meiden@asv33.nl.