Afbeelding
Foto:

Bekertoernooi WAC kent spannende tussenronde

Sport Sport

Beek en Donk - Met een nieuwe speelronde in het WAC Bekertoernooi is alweer een beetje duidelijker geworden wie het eindstation van de Bekers gaat naderen.

In de strijd om de Grote Beker heeft Van Asten hypotheken & verzekeringen zeer goede zaken gedaan om haar tweede duel winnend af te sluiten. Competitiegenoot en grote concurrent Biezen Tuincentrum delfde met 4-1 het onderspit. Een hoofdrol in dit duel was weggelegd voor T. Neaum die 3 van de 4 treffers op zijn naam wist te schrijven. In diezelfde poule haakte Café Thuis ook aan om de finaleplekken. Zij versloegen Hurkmans Plaatwerk met 5-1, waarmee Hurkmans geen zicht meer heeft op de finaleplekken.

In de andere poule om diezelfde Grote Beker is BrabantTent uitgeschakeld. De A-klasser was kansloos tegen Rijwielhandel van den Berg uit de B-klasse. Zij wonnen met 5-1. Aben & Slag Advocaten en Sportcafé Den Ekker besloten hun treffen op 2-2, waarmee nog drie teams in deze poule kans maken om zich te plaatsen voor de finaleronde.

In de strijd om de Kleine Beker werd deze avond één duel gespeeld. Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt won nipt met 2-1 van BD United en zet zich daarmee mede aan kop in poule 1.