Vlnr: Joost Prick, Martien van Deurzen, Paul v.d. Broek en Alex v.d. Ven
Vlnr: Joost Prick, Martien van Deurzen, Paul v.d. Broek en Alex v.d. Ven Foto:

Schutters van Krijgsman Soranus Lieshout zetten de toon in Sint Oedenrode

Sport Sport

Lieshout - De schutters van Krijgsman Soranus Lieshout waren afgelopen vrijdag te gast bij handboogvereniging de Ontspanning in Sint Oedenrode voor het schieten van de eerste wedstrijd voor de onderlinge wisseltrofee. Het doel van deze wedstrijden is om als vereniging zo kort mogelijk bij het vooraf opgegeven gemiddelde te schieten. 

Met een last minute entree van enkele leden kon de wedstrijd snel aanvangen. Iedereen stond te popelen om zich te meten met de leden van de Ontspanning, in het bijzonder uiteraard met voormalig olympisch sporter Sjef v/d Bergh. Hierbij probeert iedereen natuurlijk het onderste uit de kan te halen. Met een mooie instuif van de leden van beide verenigingen was het een zeer gezellige wedstrijd en werd het nodige aan goede buurt beleefd. Uiteindelijk werd de wedstrijd met een prachtige en onverwachte score gewonnen. De Ontspanning had ruim 20 punten door het gemiddelde, waar Krijgsman Soranus op een wonderlijke score van exact 0 punten uitkwam! Dit zet de voorlopige uitkomst dus zeer positief op voor de schutters van Krijgsman Soranus Lieshout.

De onderlinge scores waren als volgt: Willem Bekx 233 (+7), Ad Endevoets 221 (-10), Arjan v/d Heuvel 207(-2), Paul v/d Broek 207(-3), Rik v/d Westerlo 202(-10), Martien v Deurzen 195(+9), Yvonne v/d Westerlo 185(+9).