Afbeelding

Lopers Runnersclub zeer actief

Sport Sport

Lieshout - Lopers van de Runnersclub Lieshout gingen afgelopen weekend weer het land door voor de leukste hardloopevementen. Voor ieder wat wils.

Rianne liep zaterdag met een maatje de Lage Vuursche trail van 35 kilometer. Een prachtig gebied met veel variatie in het groen. Opvallend zijn de hoge naaldbomen en de dikke beuken. Onderweg hebben ze veel tijd gehad om bij te kletsen. Dan gaat het natuurlijk over eten, want als je bijna vijf uur onderweg bent, dan moet je ook weer calorieën aanvullen. De zelfgemaakte pannenkoeken met banaan en perzik smaakten heerlijk. “Dat doen we de volgende keer weer!”

Terwijl de regen zondag met bakken uit de hemel viel, liep Ad mee met de Bèrgse crossloop van 10 kilometer in de bossen van Berghem. Het was een modderig parcours, waardoor het zwaar lopen was. Toch was Ad binnen het uur gefinisht. Loopmaatjes Joyce en Daniëlla gingen zondag helemaal naar Zandvoort voor de 12 kilometer circuit-run. Deze run staat bekend om het meest afwisselende parcours. Er werd gestart op het asfalt. “Wat een ervaring! Lopen over het circuit!” Daarna een flink stuk over het strand, gelukkig met de wind in de rug. En vervolgens weer terug door de duinen en het centrum van Zandvoort. Ze troffen het met het weer: zelfs nog een paar zonnestralen meegepikt.