Bedo Heren A-jeugd speelt sterke bekerfinale

Beek en Donk - Voor de heren A van Bedo was het zondag 14 mei een spannende dag. Ze speelden de bekerfinale tegen Dynamico, de fusieclub uit Heesch en Oss.

Bedo begon sterk aan de wedstrijd en wist snel een voorsprong neer ze zetten. Ze wisten de voorsprong niet uit te bouwen, dus bleef het in de eerste helft erg spannend. Van een krappe voorsprong kwam Bedo aan het eind van de eerste helft op een lichte achterstand, totdat Sander van Heugten in de laatste drie seconde de gelijkmaker binnen schoot. Daardoor gingen de heren van Bedo met een goed gevoel de rust in met de stand 17-17.

Na een zwaar bevochten eerste helft begonnen de mannen van Bedo aan het tweede gedeelte. Het bleef erg spannend tussen de twee teams tot de laatste 10 minuten. Dit kwam mede door de aanvulling van de C jeugd die een goede pot meespeelde en mooie doelpunten maakte. Maar Dynamico zette in voor een eindsprint en de heren van Bedo konden dit niet meer bijbenen. De wedstrijd werd verloren met 31-40. Bedo feliciteert Dynamico met de overwinning en kan tevreden terugkijken op een mooie wedstrijd.