Nele, Julia, Anne-Linde
Nele, Julia, Anne-Linde Foto:

Julia Strik geslaagd voor Karate Leraar A

Sport Sport

Beek en Donk - Julia Strik, lid van Budoclub Beek en Donk, heeft onlangs succesvol de opleiding tot Karate leraar A afgerond. Een prestatie waar ze bij Budoclub Beek en Donk trots op mogen zijn!

De opleiding die door Julia gevolgd is, heeft ruim zeven maanden in beslag genomen en bestond uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Tijdens de cursusdagen kwam de theorie aan bod, maar werd ook aandacht besteed aan lesgeven in de praktijk, veiligheid, examineren en eigen vaardigheden. Het praktisch gedeelte betrof een stage. Deze stage heeft Julia gevolgd bij de eigen trainer Bart vd Linden en bestond met name uit het geven van lessen aan onze eigen leden. 

Het examen van de opleiding bestond uit het verzorgen van een les. Iedere kandidaat moest enkele ‘leden’ meenemen om les aan te geven. Om Julia te ondersteunen zijn clubgenoten Anne-linde en Nele meegegaan naar Almere. Na het examen, dat ook bestond uit een evaluatie van de gegeven les, bleek dat Julia haar diploma in ontvangst mocht nemen! Een prima prestatie waar ze Julia van harte mee feliciteren.