VV Mariahout JO17-1 kampioen

Mariahout - Op sportpark de Heibunders in Mariahout was het afgelopen zaterdag dubbel feest. Naast de JO11 werd ook de JO17-1 kampioen. Uitnodigende berichten op social media zorgden er mede voor dat het gezellig druk was langs de lijn. Brandevoort werd met 5-1 verslagen.

De wedstrijd begon goed met een fel Mariahout wat Brandevoort terugdrong naar eigen helft. Na vele kansen werd de 1-0 ingeschoten door Joeri van Rooij. Ondanks dat er geen vuiltje aan de lucht leek maakte Brandevoort plots uit een corner de gelijkmaker. De spanning was weer terug in de wedstrijd. Ondanks deze mentale dreun vocht Mariahout terug. Max Bouwdewijns werd onderuitgehaald in het strafschopgebied waarna hijzelf, vlak voor rust, de penalty uitstekend benutte.

Na de rust was het eenrichtingsverkeer vanuit de Mariahoutenaren en werden vele kansen gecreëerd. Deze keer met meer succes dan tijdens de eerste helft. Maar liefst drie goals werden gescoord door de voet van Tijn Willems, Nick Maas en via het hoofd van Remco Aarts. Na het fluitsignaal kon het feest in volle glorie beginnen.