Afbeelding

Nieuwjaarsborrel bij Badminton Club Lieshout

Sportnieuws

Nieuwjaarsborrel bij Badminton Club Lieshout



Lieshout - De eerste speelavond van Badminton Club Lieshout van 2015 staat ingepland op woensdag 7 januari. Op die avond vieren de badmintonners om 19.30 uur de aanvang van het nieuwe jaar met een heuse Nieuwjaarsborrel. Voor deze ‘borrel’ zijn álle jeugd- én seniorleden welkom en zal de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt worden.


Nieuwjaarsborrel
Ook dit jaar trappen de Lieshoutse badmintonners het nieuwe jaar weer af met een ‘Nieuwjaarsborrel’. Tijdens deze borrel kunnen de sporters elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar overbrengen. Zoals ieder jaar wordt deze borrel gehouden voorafgaand (voor de senioren) en na afloop (voor de jeugd) van de eerste speelavond van het nieuwe jaar. Voor de senioren en junioren is dat op 7 januari 2015. Belangrijk onderdeel van de Nieuwjaarsborrel is de bekendmaking van de ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Vrijwilligers zijn immers de drijvende krachten van een vereniging. Ook van Badminton Club Lieshout, Het bestuur vindt het zeer belangrijk om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Één vrijwilliger wordt jaarlijks nog eens extra in het zonnetje gezet: hij of zij wordt dan benoemd tot ‘Vrijwilliger van het Jaar’ en mag aansluiten bij de groep vrijwilligers die deze eer al eens eerder heeft gekregen bestaande uit onder andere Jolanda Steegs, Albert van Gend, Hennie en Mariannne Arends, Karin van den Biggelaar, Frans van Geesink, Niels en Derek Dirven, Jan Legters, Tim van Bommel en Frans van Waardenburg. Na afloop van de borrel wordt er (door de senioren) niet meer getraind, maar alleen wat vrij gespeeld. Op de tweede speelavond van het nieuwe jaar wordt er wél getraind en wordt er gestart met de nieuwe ‘beginnerstraining’.

Kersttoernooi
Het Frans Biemans kersttoernooi was ook dit jaar weer een een leuke en gezellige afsluiter van het badmintonjaar 2014. Zowel bij de jeugd als bij de senioren werd volop gestreden om kerstlekkernijen, die door Kerstman Frans persoonlijk werden uitgereikt. Na afloop verraste Frans alle leden, zowel jeugd als senioren, met een heus kerstmutsje.

Ook zin om eens te badmintonnen? Kom dan naar Badminton Club Lieshout! Vanaf de eerste officiële trainingsavond in 2015, dat is op 14 januari 2015, gaat Badminton Club Lieshout, óók bij de senioren, iedere week van 20.00 tot 20.30 uur een speciale beginnerstraining aanbieden. Woensdag 31 december is er geen speelavond.

Foto: Ook de senioren hebben dit jaar een gezellig kersttoernooi afgewerkt. Onder leiding van Kerstman Frans Biemans (midden) werd het jaarlijkse 'kerstballentoernooi' afgewerkt