Sparta'25 op bezoek in Valkenswaard

Sportnieuws

Beek en Donk - Het eerste elftal van Sparta'25 heeft de volgende ronde van de beker al bereikt. In een poule met maar 3 teams was het vlug beslist. De eerste wedstrijd tegen Venhorst is met 3-2 winst afgesloten. De tweede wedstrijd tegen Bruheze wisten de Spartanen met een eenvoudige 3-0 te winnen.

Sparta speelt nog een oefenwedstrijd en begint komende zondag, 4 september, al aan de competitie. Valkenswaard is de tegenstander in het gelijknamige dorp. Een goede start is gewenst. Kom dus allen naar het gezellige Valkenswaard om daar de drie punten mee terug naar Beek en Donk te nemen.

Op zaterdag 10 september wordt de thuiswedstrijd tegen Bergeijk gespeeld. Dit ook naar wens van onze nieuwe Burgemeester, die hiervoor dit ambt beklede in Bergeijk. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Na de wedstrijd is er natuurlijk een gezellig muziekje in de kantine.

Op zondag 11 september zorgt DJ Hans vanaf 13.30 uur voor een geweldige sfeer in de kantine. Een allround DJ die alle genre van muziek in zijn repertoire heeft. Dus heb je zin in een hollandskwartiertje, een lounge, oktoberfest of een heerlijke house, op verzoek kan dit allemaal geregeld worden. Begin de kermiszondag dus bij Sparta'25.

Kermisvissen
Op kermismaandag 12 september vindt het jaarlijkse kermisvissen weer plaats. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur in het clubgebouw. De wedstrijd start om 10.30 uur bij de visvijver. Wie vangt dit jaar de meest vis en wordt de opvolger van Viskoning 2015 Bas Vossenberg. Dit zal bekend worden gemaakt tijdens de aftervisparty in het clubgebouw, met dj Snoekdog en een heerlijk gebakken visje. Bij goed weer (en voldoende interesse) zal er een BBQ staan waar iedereen die wil, je hoeft dus niet zelf gevist te hebben, tegen een kleine vergoeding van mag meegenieten. Kom de kermismaandag dus naar Sparta'25 voor een gezellige dag.

Sparta'25 zoekt huisDJ
Ben jij al DJ, heb je een grote muziekkennis of vind je het gewoon leuk om sfeer te maken, en wil je anderen een gezellige tijd geven, dan is Sparta'25 misschien op zoek naar jou.

Ben je geïnteresseerd en ouder dan 16 jaar, dan kun je contact opnemen via kantinebeheer@sparta25.nl of gewoon even binnen lopen in ons clubgebouw (woensdag- of donderdagavond of in het weekend) of bellen naar 06-29507138.

Presentatiedag Sparta'25
Op 3 september vindt de eerste presentatiedag plaats bij de voetbalclub. Deze dag richt zich vooral op de jeugd. Maar iedereen is welkom. Vanaf 9.30 uur verzamelen de teams zich op het sportpark. Rond 9.45 uur openen de jeugdvoorzitter/voorzitter en mascotte Sparty de dag. Vanaf 10.00 uur starten de wedstrijden en de tienkamp (meer informatie in de vorige MooiLaarbeekKrant en op www.sparta25.nl).