Vlnr: Jeroen, Lisanne en Henk van de Wijdeven
Vlnr: Jeroen, Lisanne en Henk van de Wijdeven

Runnersclub actief in Tilburg, Langeboom en Boerdonk

Sportnieuws

Lieshout - De 10 miles van Tilburg is een groot loopevenement in Brabant met veel Afrikaanse deelnemers, in Langeboom was een wedstrijd over 5 en 10 kilometer en voor het ruige werk kon men terecht in Boerdonk

Twan Sterken van Runnersclub Lieshout was een van de 11.000 deelnemers die aan de start stonden bij de Tilburg Ten Miles. De vakantie heeft Twan goed gedaan om wat kleine blessures te laten genezen. In Tilburg legde hij de ruim 16 kilometer af in 1:23:01.

Marjan van den Tillaar had een wedstrijd 10 kilometer op het programma als voorbereiding op de marathon van Eindhoven. Zij had hiervoor de Kuilenloop in Langeboom uitgekozen en finishte hier als eerste op de 10 kilometer bij de dames 40 in 48:29. Op de 5 kilometer behaalde Mireille de Ridder een 6e plaats bij de dames 40 in 37:14.

Henk van de Wijdeven koos voor het wat ruiger werk bij de Buffelrun in Boerdonk, tijd of plaats is hier niet belangrijk. Samen met zijn dochter en zoon werkten zij het parcours van 12 kilometer af met allerlei hindernissen. Een van de eerste hindernissen was een groot modderbad en als laatste een groot waterballet met veel ijs, zodat je meteen weer fris aan de finish stond.