Afbeelding

Inschrijving Mixtoernooi/instuif bij WAC

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Voor WAC-leden en voor niet-leden vanaf 14 jaar, is er zaterdagavond 24 februari de mogelijkheid om een balletje te trappen Sporthal D'n Ekker tijdens een Mixtoernooi. Eenieder die zich opgeeft, wordt door de organisatie ingedeeld in willekeurige teams, die vervolgens in toernooivorm een avondje lekker gaan zaalvoetballen.

Een unieke kans om, voor niet-leden, de zaalvoetbalsport te verkennen om te kijken of het iets is wat bij je past. Voor de leden is dit een mooie gelegenheid om ook eens met andere spelers samen te spelen in een team en zodoende ook te strijden tegen je eigen teammakkers. Er bestaat geen maximum leeftijd om deel te nemen aan dit mixtoernooi, dus mensen die (opnieuw) willen gaan zaalvoetballen, kunnen zo makkelijk deelnemen aan dit intensieve voetbalspel.

Zij starten om 17.30 uur en eindigen rond de klok van 22.00 uur, waarna de mogelijkheid bestaat de avond af te sluiten in het Sportcafé van sporthal D'n Ekker. Voor tenues wordt gezorgd, maar breng eventueel een sportbroekje en sokken mee en natuurlijk je zaalvoetbalkicksen. De kosten zijn slechts €2,00 per persoon, die voor aanvang van het toernooi voldaan dienen te worden bij de organisatie.

Graag hoort het WAC van de bestaande teams of zij hun tenue beschikbaar willen stellen op deze avond. Uiteraard wordt je teamnaam dan gebruikt in het toernooiprogramma.

Graag ziet het bestuur van het WAC je op zaterdagavond 24 februari wanneer ze een fantastisch gezellige en sportieve avond gaan beleven. Natuurlijk is publiek van harte welkom! Voor verdere vragen/opmerkingen/opgaves kan contact opgenomen worden met: Eric van Heijnsbergen. aanmelden uiterlijk voor 17 februari 2018. Mail: voorzitterwac@gmail.com of tel. 06-27325840.