Groepsfoto van de uitwisseling BC Alouette – BC Mixed
Groepsfoto van de uitwisseling BC Alouette – BC Mixed

BC Mixed maakt van nood een deugd

Sportnieuws Sport

Beek en Donk / Best – Sporthal d'n Ekker werd vrijdag 15 december omgetoverd tot showhal voor de kerstrollershow van de Oude Molen. Een jaarlijks terugkerend evenement. Badmintonclub Mixed staat met plezier haar trainingsavond af voor dit geweldige evenement. Maar de club zoekt dan wel altijd naar een alternatief voor haar leden. Dit jaar was voor de volwassenen een uitwisseling georganiseerd met BC Alouette uit Best.

Met twintig spelers en twee supporters vertrok het gezelschap van BC Mixed naar sporthal Naastenbest in Best. Er was die avond een husseltoernooitje georganiseerd. Hierbij werd zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de spelers. Dat leverde mooie wedstrijden op, waarbij het plezier hoog in het vaandel stond. Eerder dit jaar, vlak voor de zomervakantie, was de verenging uit Best al bij BC Mixed in sporthal d'n Ekker geweest.

Nieuwjaarsreceptie
De uitwisseling was de laatste activiteit van BC Mixed in het jaar 2017. Op vrijdag 22 december kan er door de jeugd en senioren nog één keer gebadmintond worden in sporthal d'n Ekker. Tevens is er die avond de mogelijkheid om de nieuwe clubshirts te passen. De week erna is de hal gesloten in verband met Kwizut. Op vrijdag 5 januari 2018 is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van BC Mixed. Er zal dan tot 22.10 uur worden gespeeld waarna om 22.30 uur alle senioren van harte welkom zijn in de kantine om te proosten op een gezond en sportief 2018.

Voor foto's van de uitwisseling en informatie over de vereniging kijk je op www.bcmixed.nl. En wil je volledig op de hoogte blijven volg BC Mixed dan op Facebook, Instagram en twitter.