Afbeelding

Nieuwjaarsborrel B.C. De Ganzeveer

Sportnieuws Algemeen

Aarle-Rixtel – Voor B.C. De Ganzeveer was het zover op donderdag 4 januari, zij had haar jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Tijdens deze borrel werd er geproost op een sportief nieuwjaar met een hapje en een drankje. Dit jaar werden 2 leden in het zonnetje gezet. De jaarlijkse prijs 'Topgans' en een 25-jarig jubileum.

De 'Topgans' werd dit jaar uitgereikt aan Rens Musters. Rens is iemand die met veel passie en plezier badminton speelt en dit uitdraagt naar iedereen om zich heen. Daarom vind B.C. De ganzeveer dat Rens deze prijs verdient heeft.

Wie ook dit jaar en de afgelopen 25 jaar met veel passie en plezier heeft gespeeld is Johan Manders. Johan is dit jaar 25 jaar lid van deze club. Hij is daarom tot symbolisch-erelid benoemd. Johan is een echt verenigingspersoon en zij waarderen het dat hij zich al deze tijd heeft ingezet voor de vereniging. Zowel als spelend lid, als vrijwilliger en al het andere wat hij voor de vereniging heeft gedaan laat zijn dat de vereniging bijzonder trots mag zijn op Johan.

B.C. De Ganzeveer wil iedereen een bijzonder sportief en vooral gezond 2018 toewensen.

Afbeelding