Afbeelding

Carnaval goed van start bij BC Mixed

Sportnieuws Carnaval

Beek en Donk - 'Er staat een leeuw in de zaal'….nooit geweten trouwens dat die zo goed kunnen badmintonnen met een ballon! Je leest het al, het carnaval voor elke badmintonner in Beek en Donk gaat zoals elk jaar op de vrijdag 'voor' om 18.30 uur van start in sporthal d'n Ekker.

Een gezellige drukte afgetrapt door de mini's en groep 1 en 2 in het eerste uur. Plots heeft Superman ook badminton talent en is een prachtige blauwe zeemeermin de strijd aangegaan met een stoere politieman in een donker stuk van de zaal. Daar wordt gespeeld met 'Glow in the dark shuttles', ze geven een extra feestelijk tintje aan het gezellige carnavalsfeest. Er zijn verschillende spelletjes opgezet in de grote zaal, zoals blind shuttles vangen, door hoepels springen, maar vooral ook wordt er gezongen en rond gehost op de carnavalsmuziek die luid door de speakers knalt. Ook de begeleidsters zijn verkleed en zorgen zoals altijd dat alles op rolletjes verloopt. Op de tribune kijken de ouders met veel plezier naar de sportieve prestaties van hun kinderen. Na een groepsfoto en een zakje chips wordt de eerste groep uitgezwaaid en is het tijd voor de wat oudere kinderen van het tweede uur.

Om 19.30 uur start de tweede groep en wordt er in carnavalskledij een partijtje gespeeld. Er wordt geen training gegeven maar de piraat die normaal de groepen traint houdt toch alles met 1 oog streng in de gaten... 'hij ziet ze links….hij ziet ze rechts….'

Om 20.30 uur gaan ook de jeugdtalenten moe maar voldaan naar huis, hoogste tijd voor een glaasje limonade. De senioren starten vervolgens hun vrije training en zullen na de training waarschijnlijk ook afsluiten met een heerlijk glaasje. Kijk op de website van BC Mixed voor foto's van deze gezellige avond: www.bcmixed.nl.