Nieuw hardloopevenement Runnersclub Lieshout

Sportnieuws Evenementen

Lieshout - Runnersclub Lieshout houdt op vrijdag 27 april, Koningsdag, de Bavaria Kings & Queens run. Na 30 jaar Oranjeloop is het tijd voor iets nieuws, een wedstrijd voor iedereen op een geheel nieuw parcours, waarbij gezelligheid en presteren hand in hand gaan.

In de kom van Lieshout is een parcours uitgezet van 2,5 kilometer, je kan deze ronde 1 of 4 keer lopen. Alle afstanden starten om 11.00 uur. Inschrijven kan tot 25 april via www.inschrijven.nl. De kosten bedragen €10,00. Inschrijven op de wedstrijddag kan tot 10.15 uur in het Bavaria Brouwerijcafé, kosten bedragen dan €12,00.

Voor de Kings & Queensrun is er de Prinsen & Prinsessenrun voor de jeugd van 3 tot 12 jaar. Inschrijven hiervoor is mogelijk via www.laarbeekactief.nl en vanaf 9.00 uur op de wedstrijddag. De kosten voor deelname bedragen €1,00. Onder de voorinschrijvers worden regelmatig leuke prijzen verloot, kijk hiervoor op de Facebookpagina van de Bavaria King & Queens run. Voor meer informatie, kijk op www.kingsqueensrun.nl.