Het elftal van Sparta'25 5 werd voor het tweede achtereenvolgende seizoen kampioen

Sparta'25 5 kampioen

Beek en Donk - Het lang verwachte kampioenschap van het 5e elftal van Sparta'25 werd zondag tegen directe 'concurrent' Udi'19 behaald. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op.

Sparta maakte halverwege de 1e helft de bevrijdende 1-0. Kansen voor 2-0 waren er zeker, maar in de blessuretijd van de 1e helft werd het onverwachts 1-1. Na rust begon Sparta zenuwachtig. Udi'19 scoorde ook nog in korte tijd de 1-2. Een paar goede wissels van Michael Otten, de beste coach van Sparta vindt hij zelf, leidden tot een ommekeer. Binnen enkele minuten wist Sparta de stand om te buigen naar een 5-2 voorsprong. In de slotminuten maakte good old Marcel Bussers nog de 6-2 uit een penalty. Een gezellig feest barstte los en duurde tot in de late uurtjes. Proficiat mannen.