Maud van Oosterwijk en Tom Booy

Winst voor TV 't Slotje bij District Jeugdkampioenschappen

Beek en Donk - Maud van Oosterwijk en Tom Booy hebben de eerste plaats bereikt en mogen zich District Jeugd Kampioen noemen van Oost-Brabant in de categorie 15-16 jaar.

In 15 districten worden in het voorjaar District Jeugdkampioenschappen (DJK) georganiseerd. Iedereen mag meedoen. De winnaars van de categorieën Groen, 11-12, 13-14 en 15-16 winnen een uniek ticket voor deelname aan DJK Nederland (8 en 9 september).

Dit jaar werd de Districts Jeugd Kampioenschappen voor Oost-Brabant gehouden van 9 t/m 12 mei bij tennisvereniging Frisselstein in Veghel. Vanuit TV 't Slotje hebben 4 jeugdleden meegedaan. Senna Willemsen – categorie Meisjes Enkel 11-12 jaar. Meike van Oosterwijk – categorie Meisjes Enkel 11-12 jaar. Maud van Oosterwijk – categorie Meisjes Enkel 15-16 jaar. Tom Booy – categorie Jongens Enkel 15-16 jaar.

Senna Willemsen heeft in de poule gewonnen van Mies Houben (Tennisvereniging TeVer), en verloor van Noa Kuunders (TC Op Dreef) en Pleun Vermeer (TV Frisselstein). Echter hiermee mocht ze niet door naar het afvalschema.

Meike van Oosterwijk heeft in de poule gewonnen van Fleur Brouwer (Carolus) en verloor van Fleur Sprengers (GLTV De Mast). Ook zij mocht niet door naar het afvalschema.

Maud van Oosterwijk won bij Meisjes Enkel 15-16 de wedstrijden in de poule tegen Sam van Lankveld (TC Boekel), Ises Huijbregts (TV Frisselstein) en Dewi Looijmans (TC De Braken) en bereikte de eerste plaats.

Tom Booy won bij Jongens Enkel 15-16 de wedstrijden in de poule tegen Tom van den Dungen (Mierlose TV), Thomas Danckaarts (TV Son en Breugel) en Joshua Rooijakkers (ELTV) en kreeg de eerste prijs.

Topprestatie voor Maud en Tom die kampioen van district Oost-Brabant zijn geworden. En ook compliment voor Senna en Meike. Ze mogen zich rekenen tot de betere spelers van Oost-Brabant en helemaal top dat ze meegedaan hebben met dit toernooi.