Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Overwinning voor Kimberly Loos bij CSI Eindhoven

  Sportnieuws
Kimberly Loos met 'Katinka'  | Fotonummer: f05ab9
Kimberly Loos met 'Katinka'

Beek en Donk - Elk jaar met hemelvaart is de Karpendonkse Plas in Eindhoven weer het strijdtoneel voor CSI Eindhoven. Deze wedstrijd trekt altijd vele bezoekers en is één van de mooiste internationale wedstrijden van het jaar. Dit jaar mocht Kimberly Loos uit Beek en Donk in samenwerking met Probarn Animal Feeds voor het eerst starten op CSI Eindhoven. En niet zonder succes.

Op vrijdag werd Kimberly met haar paard Katinka L al tweede in de CSI* small tour. Deze werd verreden over een hoogte van 1.25m. Op zaterdag stond na de spectaculaire derby van Eindhoven de BHV Expo Groep Prix CSI* op het programma. In deze rubriek waren maar liefst 15 combinaties foutloos en in de barrage reed iedereen nog eens foutloos. Het leek al bekeken zaak nadat er ontzettend snelle tijden gereden waren door de concurrentie. Maar Kimberly wist met Katinka L ook alle balken te laten liggen en sneller te rijden dan iedereen. Hiermee schreef ze de overwinning van de BHV Expo Groep Prix CSI* en tevens haar eerste overwinning op internationaal niveau op haar naam.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>