vv Mariahout 5 kampioen

Mariahout - Nadat vlak voor de wedstrijd duidelijk werd dat directe concurrent Avanti '31 een nederlaag geleden had bij het laag geklasseerde Prinses Irene wist het team van leider Ad van de Laar dat een overwinning in Keldonk voldoende was om het kampioenschap te vieren.

Na een snelle 0-1 bleef het nog tot de rust spannend, ondanks dat Keldonk amper van eigen helft wist te komen. Direct na de thee volgden de goals elkaar snel op. Met maar liefst acht goals in de laatste helft werd de eindstand bepaald op 0-9 en was het meer dan terechte kampioenschap een feit.

Eerder in het seizoen werd duidelijk dat Ad van de Laar, na 25 jaar, bezig was aan zijn laatste seizoen als leider van Mariahout 5. Na eerder al vijf keer een kampioenschap te kunnen vieren is deze 6e titel een prachtig afscheid.