Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 2ea70b
Foto:
Sport

Toernooi seizoensafsluiting TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - Het seizoen van TTV Een en Twintig werd donderdag 28 juni afgesloten met een toernooi. Ondanks de concurrentie van het WK-voetbal wisten veel spelers de weg naar de Tafeltennishal aan de Otterweg te vinden.

In tweetallen werden de wedstrijden afgewerkt. Er werd een zevenkamp gespeeld. Opvallend was dat bij de teams die uiteindelijk 1e en 2e werden, maar liefst 3 spelers waren die nog niet zo lang lid van de vereniging zijn. Dit laat zien dat nieuwe leden gemakkelijk kunnen instromen, zowel sportief als sociaal gezien.

Afgelopen seizoen heeft sportief nog niet de successen gebracht die van een regionale toonaangevende tafeltennisvereniging als TTV Een en Twintig verwacht mogen worden. Op andere gebieden heeft de club grote vooruitgang geboekt: nog nooit heeft de vereniging zoveel actieve senioren-leden gehad en nieuwe leden worden gemakkelijk in de trainingsgroep opgenomen.

Trainer Jeroen Engelhart ziet dat de deelnemers van de trainingsgroep afgelopen maanden veel progressie hebben doorgemaakt: "Veel nieuwe leden komen binnen en kunnen wel 'ping-pongen', maar na een paar trainingen zie je dat ze veel bewuster met het spelletje omgaan: voetenwerk, houding, stand van het batje, moment van raken van de bal, armbeweging en het beoordelen van het effect. Allemaal aspecten waar we het afgelopen jaar flink aan gewerkt hebben en met resultaat: ze zijn nu aan het tafeltennissen!".

Volgend seizoen start TTV Een en Twintig met maar liefst 7 seniorenteams in de afdelingscompetitie. De indeling van de competitie is nog niet duidelijk, maar vast staat dat het seizoen weer vol komt te staat van spannende wedstrijden die voor de liefhebbers leuk zijn om te kijken.

Vanaf maandag 9 juli tot en met 13 augustus is de tafeltennishal op maandagavond gesloten. Op donderdagen is de zaal gewoon open en kan van 19.00 tot 22.00 uur getafeltennist worden.

Vanaf maandag 20 augustus starten de trainingen op maandag voor de jeugd (19.00 tot 20.00 uur) en voor de senioren (van 19.30 tot 20.30 uur). Deze data zijn allemaal terug te vinden op www.ttveenentwintig.nl. Blijf op de hoogte van al het TTV Een en Twintig nieuws door hen te liken op Facebook en volg ze op Instagram en Twitter.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

FOTO'S Jeugdbrandweer viert 10-jarig bestaan met 24-uurs dienst
15/12
Hoofdsponsoren verlengen met Sparta'25
15/12
Nachtmis in Mariahout met Zanggroep de Halmen
15/12
Muzikale kerstshow: 'Het geheim van Kerstmis'
15/12
FOTO'S Topkletsers krijgen de lachers op hun hand bij 'Gala der Spartanen'
15/12
Kerstmis bij oMase
15/12
FOTO'S Vrijwilligerspenningen Laarbeek voor Jan van Impelen en Jos Wijnen
15/12
Gezamenlijke Laarbeekse cursus EHBO
15/12
FOTO'S Compleet kerstdorp herrijst jaarlijks aan de Nassaustraat
14/12
Zilveren Opstekel voor Erik van Haperen
14/12
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten