Logo mooilaarbeek.nl
Tim Gielens werd judoka van het jaar  | Fotonummer: 68af68
Tim Gielens werd judoka van het jaar (Foto: )
Sport

Tim Gielens judoka van het jaar

  Sportnieuws

Mariahout - Judoclub Mariahout heeft op 2 juli de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Dit zijn onderlinge wedstrijdjes door de judoka's van de club. De judoka's deden erg hun best om een mooi plaatsje op het podium te veroveren.

Er werd goed gestreden en ook door de judoka's die voor het eerst aan een wedstrijd meededen werd gescoord. Iedereen mocht na afloop een mooi prijsje uitgereikt door Rik Ivens en een lekker zakje chips in ontvangst nemen. De uitslagen waren als volgt:

Poule 1: 1e Tijs van Zeeland, 2e Isa Heesakkers, 3e Niels Rooijmans, 4e Roan Linders. Poule 2: 1e Lise van Velthooven, 2e Bent van de Boom, 3e Lenn van de Heuvel, 4e Anco Smits. Poule 3: 1e Ilko Swinkels, 2e Krijn van Lieshout, 3e Peter van Lierop, 4e Robin van Kessel, 5e Tim Gielens, 6e Daan van Boekel.

Ter afsluiting werd ook de judoka van het jaar bekend gemaakt. De judoka's krijgen gedurende het jaar punten voor verschillende onderdelen, denk aan resultaten behaald bij deelname aan wedstrijden, examen en het deelnemen aan activiteiten die judoclub Mariahout organiseert. Judoka van het jaar 2018 is Tim Gielens met een totaal van 158,5 punten. Hij mocht daarvoor een eerste prijs in ontvangst nemen. De tweede prijs was voor Krijn van Lieshout met een puntentotaal van 141 punten. Sander Leenders behaalde met 129,5 punten de derde prijs. De prijswinnaars mochten een mooie grote beker in ontvangst nemen. Sander kon er helaas niet bij zijn maar daarvoor was zijn zus aanwezig om als stand-in zijn prijs in ontvangst te nemen.

Judoclub Mariahout wil iedereen bedanken voor het helpen achter de tafel en het afsluitend schoonmaken van de matten. Op naar een fijne en sportieve vakantie in voorbereiding op een mooi nieuw judojaar!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

FOTO'S Jeugdbrandweer viert 10-jarig bestaan met 24-uurs dienst
15/12
Hoofdsponsoren verlengen met Sparta'25
15/12
Nachtmis in Mariahout met Zanggroep de Halmen
15/12
Muzikale kerstshow: 'Het geheim van Kerstmis'
15/12
FOTO'S Topkletsers krijgen de lachers op hun hand bij 'Gala der Spartanen'
15/12
Kerstmis bij oMase
15/12
FOTO'S Vrijwilligerspenningen Laarbeek voor Jan van Impelen en Jos Wijnen
15/12
Gezamenlijke Laarbeekse cursus EHBO
15/12
FOTO'S Compleet kerstdorp herrijst jaarlijks aan de Nassaustraat
14/12
Zilveren Opstekel voor Erik van Haperen
14/12
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten