Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Tafeltennis op de camping

  Sportnieuws
  | Fotonummer: 25d3b2
Foto:

Beek en Donk – Op campings is het een vertrouwd beeld: kinderen en jongeren die het tafeltennisspelletje rond-de-tafel gaan spelen.

Lees deze 5 tips goed door om een echte rond-de-tafel kampioen te worden!

Tip 1: Eerst staan, dan slaan! Zorg dat je op tijd begint met bewegen, zodat je goed staat als je de bal wil terugslaan. Tip 2 : Effect, hoe werkt dat? Wanneer de medespeler bij het slaan met het batje omlaag gaat, wil het balletje bij jou ook naar beneden. Je moet het balletje dan juist 'optillen' en hoger proberen terug te spelen. Tip 3 : Terugspelen of uitplaatsen. Zorg in het begin dat je de ballen rustig terugslaat, niet te hard en op het midden van de tafel. Je kunt dan rustig in het spel komen. Pas later, wanneer er harder gerend moet worden, kun je ballen meer aan de zijkanten plaatsen. Tip 4 : Plaatsen. Wanneer je in de hoek speelt waar je medespeler vandaan komt, is de bal lastiger terug te slaan. Tip 5 : Lachen naar de bal. Tafeltennis is vooral leuk om te spelen: of je nu wint of verliest. Door van het spel te genieten, zijn je spieren meer ontspannen en lukt het beter om het balletje terug te slaan. Veel succes, maar vooral veel plezier !

Deel en win!
Degene die de mooiste foto van rond-de-tafel op de Facebookpagina van TTV Een en Twintig post, kan in september een leuke prijs tegemoet zien: een half jaar lang gratis lidmaatschap van deze vereniging, inclusief 1 dag in de week tafeltennistraining.

Blijf op de hoogte van Tafeltennisvereniging 'Een en Twintig' door hen te liken op Facebook en volg hen op Instagram en Twitter. Of kijk op de website: www.ttveenentwintig.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

Aangepaste mistijden in de Eustachiusparochie
20/8
Eigentijds spelen op Plein De Kuiperij geeft energie
19/8
Dorpsraad Beek en Donk houdt opnieuw een Lagerhuisdebat
18/8
3D-zebrapad Sparta'25 wordt snel hersteld
17/8
FOTO'S Kinderen genieten van Kindervakantieweek Lieshout
17/8
Nationale Orgeldag 2018 in Aarle-Rixtel
17/8
Reünie oud-buurtgenoten Bernadettebuurt Mariahout
16/8
Laarbekenaren verrast door opvallende uitingen in de centra
16/8
Buurtbewoner zorgt voor onrust na diverse incidenten
16/8
Brabantse kampioenschappen ponyruiters RV de Hoefslag
15/8
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten