Logo mooilaarbeek.nl
'Laarbeek Sportief' is een mooi evenement om eens kennis te komen maken met Badminton Club Lieshout   | Fotonummer: 965be1
'Laarbeek Sportief' is een mooi evenement om eens kennis te komen maken met Badminton Club Lieshout (Foto: )
Sport

Badminton Club Lieshout sportief actief

  Sportnieuws

Lieshout - De tweede 'Rabobank inloopdag' vindt woensdag 19 september plaats bij Badminton Club Lieshout. Vlak daarvoor vindt 'Laarbeek Sportief' plaats, waar Badminton Club Lieshout natuurlijk ook vertegenwoordigd is. Net als bij de Gezondheidsrace 3.0 stelt de actieve Lieshoutse sportvereniging alles in het werk om de Laarbeekse bevolking te inspireren gezond te leven en daarbij lekker en sportief te gaan bewegen.

Laarbeek Sportief
Op zondag 16 september vindt weer het jaarlijkse evenement Laarbeek Sportief plaats. Op deze dag kunnen alle inwoners van Laarbeek kennis maken met de diverse sportverenigingen die de gemeente telt. Ook Badminton Club Lieshout doet mee aan Laarbeek Sportief. Zij hebben een opstelling staan in de thuishaven van de vereniging: Sporthal de Klumper, aan de Papenhoef in Lieshout. Wil je ook eens komen kennismaken? Kom dan tussen 10.00 en 13.00 uur naar de sporthal en maak kennis met de snelste zaalsport ter wereld!

Rabobank Inloopdag
Heb je geen mogelijkheid om op 16 september kennis te komen maken? Kom dan op woensdagavond 19 september naar sporthal de Klumper. Badminton Club Lieshout houdt dan de tweede Rabobank Inloopavond. Dankzij de ondersteuning van de Rabobank Peel Noord kan heel Laarbeek gratis kennis maken met de sport badminton en met Badminton Club Lieshout. Als je je sportkleding meebrengt, kun je meteen meespelen. De vereniging zorgt voor de zaalhuur, begeleiding, een leenracket en natuurlijk shuttles.

Gezondheidsrace 3.0
Op maandag 17 september wordt de aftrap gehouden van de Gezondheidsrace 3.0. Die zal lopen in het hele sportseizoen van 2018/2019. Als winnaar van de Gezondheidsrace 2.0 in het afgelopen sportseizoen, zal Badminton Club Lieshout er weer alles aan gaan doen om die overwinning dit seizoen weer in de wacht te gaan slepen. Samen met 7 andere verenigingen zullen zij diverse evenementen gaan organiseren voor de verschillende verenigingen én voor alle inwoners van Laarbeek. Doel van de gezondheidsrace is immers om de inwoners van Laarbeek te inspireren om het leven gezonder in te vullen. Dat kan met gezondere voeding, maar kan ook met meer beweging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>